Despre Dacia Sacra

Am construit acest loc din dorinţa de a veni în sprijinul tuturor acelora care simt, iubesc şi trăiesc româneşte si pentru toţi aceia care încă nu au reuşit să se regăsească, să se întâlnească cu ei – cu divinul din fiecare.

„Dacia Sacra” işi doreşte să fie acel loc unde cunoaşterea şi înţelegerea cunoaşterii să se regăsească, să se împletească într-o minunată lucrare spirituală care ne aduce pe toţi mai aproape cu un pas în asemănarea cu Dumnezeu.

În paginile acestui blog, vom aborda subiecte de consultanţă spirituală, cunoaştere dacică de specialitate, ezoterism, astrologie, cristalografie … precum si nu în ultimul rând necesitatea de comunicare, de împărtăşire a ideilor, gandurilor, sentimentelor si  a informaţiilor de nuanţă ezoterică. „Dacia Sacra” se va străduii să va ofere o alternativa la tot ceea ce exista în acest moment în domeniu.

DIRECTOR WEB GRATUIT TOP ROMANESC

Reclame

3 comentarii la “Despre Dacia Sacra

    • Un popor care nu işi cunoaşte istoria este ca un copil care nu işi cunoaşte părinţii ” N.Iorga
      Ca sa putem ştii încotro să mergem, cine suntem şi cine am putea fi, lucrul cel mai important este să conştientizăm ceea ce am fost creaţi să fim , ca să putem înţelege ceea ce suntem pentru a reuşii să devenim ceea ce am fost meniţi SĂ FIM!!

  1. Salutare cu respect!Foarte bună intenţia de a scoate în evidenţă cunoaşterea spirituală a străbunilor daci.Consider necesară această cunoaştere, în speranţa că mulţi îşi vor deschide sufletul către noi experienţe, înţelegând că Lumea nu se rezumă doar la ce vedem cu ochii fizici.

    Pace, Lumină şi Iubire Divină!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s